Selecteer een pagina

De Covid-19 regels volgens het RIVM

Lees deze maatregelen voordat u mijn praktijk bezoekt

Ook bij mij in de praktijk zult u merken dat ik de nodige maatregelen in acht neem om het Corona-virus niet verder te verspreiden. Maar eenmaal zittend in de behandelstoel (zonder hoes en rugsteun iets meer naar achteren) zal de pedicurebehandeling hetzelfde zijn zoals u bij mij gewend bent.

Gezondheid voorop

Voordat u naar mij komt voor een behandeling, wilt u dan onderstaande informatie goed doorlezen. De afspraak die nu staat, gaat van mijn kant door. De afspraak kan verder alleen doorgaan wanneer u echt gezond bent.

Vragenlijst

Wanneer u op één van de onderstaande vragen met een “JA” antwoord, dan verzoek ik u om de afspraak te annuleren.

 • Heeft u op dit moment zelf, of uw gezinsleden/huisgenoten Corona?
 • Bent u genezen van Corona korter dan twee weken geleden?
 • Heeft u symptomen van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid?
 • Heeft u koorts hoger dan 38C?
 • Bent u momenteel in thuisisolatie?

Aanwijzingen voor en tijdens de afspraak

 • Kom niet te vroeg of te laat.
 • Ik verzoek u vriendelijk om een mondkapje te dragen van binnenkomst tot vertrek.
 • De jas neemt u mee naar de praktijkruimte en legt hem op de stoel.
 • Bij binnenkomst geef ik geen hand maar begroet u met een glimlach.
 • Was uw handen voordat u naar mij komt of was de handen in toilet bij mij.
 • De handhygiëne is zeer belangrijk, in de gang staat handgel.
 • Daarna mag u eventueel de handen afdrogen met de tissue.
 • Ik zal de deuren openen. De trapleuning mag u gebruiken. Na iedere klant worden o.a. de trapleuningen, deurkrukken, kranen en handgelpompje gereinigd.
 • Indien u last heeft van niezen, hoesten door hooikoorts of andere oorzaak, dan is het dragen van een mondkapje verplicht. Deze is verkrijgbaar (€ 0.50) in mijn praktijk, of u mag uw eigen mondkapje meenemen.
 • Buig tijdens de behandeling niet naar voren om iets aan de voeten aan te wijzen, maar geef de plaats van de klacht mondeling aan mij door.
 • Helaas mag ik tijdens de behandeling geen drinken aanbieden, neem eventueel zelf een flesje water mee.
 • De vervolgafspraak maken we als u nog in de stoel zit. Houd daarom uw agenda vlakbij u.
 • De betaling kan d.m.v. overmaken, betaalverzoek of gepast contant geld.